Salut !
Sunt IuliaDiana din Zalau( Jud Salaj). Sunt fana Sunrise INC. Iubesc piesele baietilor iar preferatele mele sunt Forever in my soul si One in a million dar si restul sunt frumoase :X . . .
Fanii care mai aveti poze cu ei ce nu sunt postate pe site va rog lasati un mesaj sau comm cu id vostru ca sa mi le trimiteti sa le postez.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

I love Sunrise INC

 
 

Mihai

Nume si prenume : Toader Mihai
Data nasteri: 31.05.86
Zodie : gemeni
Stare civila: necasatorit
Sport preferat : tenis
Mancare favorita : sarmalute cu smantana

Interviu
R-reporter
M-Mihai

R- De cat timp canti?
M- De prin 2004 , insa am o “relatie” mai stransa cu muzica de prin clasa a 9-a, pe cand m-am apucat de dans.

R- Cum te-ai apucat de muzica?
M- Daca imi aduc bine aminte, prin 2001 cred, am debutat in dans, intr-o trupa de breakdance din care facea parte si Silviu.Am continuat cu dansul pana in 2003, iar un picut mai tarziu, peste un an, formatia si-a schimbat atat componenta, cat si stilul.A devenit o formatie vocala, in componenta careia se afla si Adi, fratele lui Silviu, Silviu, eu si inca un baiat..Ulterior, Adi si Silviu au renuntat la formatia din care faceam parte, continuandu-si propriul lor proiect muzical. Eu am mai ramas in formatia din care faceam parte inca ceva timp, vreo doi ani, dupa care am decis un proiect muzical pe cont propriu, in colaborare cu baietii (Adi si Silviu), care isi improvizasera intre timp un studio de inregistrari la ei acasa.Am lucrat cateva piese impreuna cu ei, am filmat si un clip (neprofesional) la una din melodii ,iar in vara trecuta am inceput sa colaborez cu baietii sub pseudonimul “Marocco”, featuring la cateva din melodiile lor .Spre finele lui 2008 s-a concretizat proiectul SUNRISE INC (care a fost idea lui Adi), urmand ca apoi sa compunem piese care au ajuns in Olanda, Grecia, Spania, Italia.

R- Cand obisnuiti sa dati autografe fanilor, inainte sa cantati sau dupa?
M- De obicei dupa ce cantam, dar si inainte daca vor .

Intrebari pt Mihai

Creat 06/21/2009 23:43:23 | Ultima modificare 01/19/2014 19:31:30
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one