Salut !
Sunt IuliaDiana din Zalau( Jud Salaj). Sunt fana Sunrise INC. Iubesc piesele baietilor iar preferatele mele sunt Forever in my soul si One in a million dar si restul sunt frumoase :X . . .
Fanii care mai aveti poze cu ei ce nu sunt postate pe site va rog lasati un mesaj sau comm cu id vostru ca sa mi le trimiteti sa le postez.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

I love Sunrise INC

 
 

SunriseInc

                                        SunriseInc
           Haiosi, frumosi, talentati si ambitiosi. Asa sunt baietii de la Sunrise Inc. Adi, Silviu si Mihai s-au facut remarcati pe piata muzicala romaneasca dar si peste plaiurile mioritice cu ajutorul frumoaselor piese produse de ei.
           Primul single "Forever in my soul" se afla pe compilatia NIHGTLIFE AWARDS 09 HIGHLIGHTS- THE MEGAMIX. compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda, implicata in proiectul lui DJ Tiesto Dance 4 Life. Piesa a fost licentiata in peste 10 tari, aflandu-se in Top 100 din Olanda timp de peste 10 saptamani. 
         
            
                   Ei sunt "One in a million" si din acest motiv vor fi "Forever in my soul".
        
          

              Site-ul este in reconstructie, in curand va avea o noua infatisare :D si informatii actualizate. 
     

     

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one