Salut !
Sunt IuliaDiana din Zalau( Jud Salaj). Sunt fana Sunrise INC. Iubesc piesele baietilor iar preferatele mele sunt Forever in my soul si One in a million dar si restul sunt frumoase :X . . .
Fanii care mai aveti poze cu ei ce nu sunt postate pe site va rog lasati un mesaj sau comm cu id vostru ca sa mi le trimiteti sa le postez.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

I love Sunrise INC

 
 

Secţiune nouă

Sunrise Inc sunt cunoscuti in Europa ca fiind si buni producatori muzicali. Au lucrat cu Lexter (cunoscut dupa summer hit-ul sau "Freedom to love" din 2008) la cel de-al treilea sau single, "Viirtual lies" si la featuring-ul "Sunrise Inc feat.Lexter - Insatiable love", dar si cu artisti din Rusia, Albania, Grecia, iar majoritatea artistilor romani au colaborat/colaboreaza cu Sunrise Inc, aducand aminte cateva nume precum Liviu Hodor & Tara, Andreea Balan, Kittens, Alba Wings, Lauryn, Mario Bischin.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one